Kérem válasszon az alábbi kategóriák közül:


A telefonköltség csökkentő megoldások (díjszámláló rendszerek, PIN kód kialakítása, GSM adapterek felszerelése).

Manapság minden üzem, intézmény figyel arra, hogy telefonköltségeit egy megfelelő szinten tartsa. Ehhez a szinten tartáshoz (költségcsökkentéshez) tudunk megbízható megoldást ajánlani ügyfeleinknek. Az egyik legfontosabb problémát a GSM irányba kezdeményezett hívások jelentik (vezetékes-GSM tarifa). Erre kiváló megoldás az alközpontra csatlakoztatott GSM adapter, amelyen keresztül megvalósítható a GSM-GSM díjazás, amely esetben egy kedvező mobil díjcsomag megválasztásával esetenként akár díjtalanul (flotta kedvezmény) is telefonálhatunk.

Másik költségcsökkentő megoldás, ha a dolgozóknak személyi kódot (PIN kódot)biztosítunk. Ezen kód használatával tud csak a dolgozó hívást kezdeményezni. Ezt a kódos rendszert nagyon jól kiegészíti egy számítógépen futó díjszámláló szoftver, amivel kimutatásokat, különböző leválogatásokat készíthetünk. Ez a kód azonosítja a dolgozót így estenként számon kérhető a nagy telefonszámla.

A költségcsökkentés eszközeinek gyártói:
2N, PROFITEL, CompArgo.

A telefonrendszerek telepítése, karbantartása (átalánydíjas), javítása (szerződéses, eseti).

A TAMA Bt. IP, digitális és analóg telefonalközpontokat telepít, amelyek magas színvonalat képviselnek mind minőségben mind szolgáltatásban. Ezekkel a központokkal megvalósítható a néhány felhasználós, vagy több száz (több ezer) felhasználós rendszer, egyedi igények figyelembevételével. Ezek a rendszerek alkalmazhatók otthoni, illetve üzemi környezetben.

Cégünk a következő gyártók termékeit forgalmazza, telepíti:

ALCATEL, PANASONIC, ERICSSON.

Egyedi igények és elképzelések megvalósítása.

Előfordulhat, hogy az általánosan használt eszközökkel nem lehet költséghatékonyan, vagy egyáltalán nem lehet megoldani az ügyfelünk által felvázolt elképzelést. Ezért jól képzett, tapasztalt szakember gárda ad egyedi javaslatot, megoldást.

Kommunikációs hálózatok (telefon és számítógép-hálózatok, vezetékes (réz és optikai) és vezeték nélküli, valamint VoIP rendszerek) tervezése, építése, karbantartása, javítása.

Cégünk vállalja a telefon, számítógép-hálózat (strukturált hálózat) tervezését, valamint teljes körű kivitelezését (kábelcsatornázástól kezdve a hálózat teszteléséig), karbantartását. Telefonalközponti hálózat esetén KRONE hálózatszerelési anyagokat, míg strukturált hálózatok építése során az AMP, valamint KOPOS, EXCEL hálózati anyagok felhasználásával végezzük tevékenységünket. Beltéri hálózatokon túl természetesen a kültéri hálózatok is a szolgáltatási palettánkat bővítik. Amennyiben optikai hálózat, vagy hagyományos kültéri kábel hálózat szerepel elképzelései között cégünk a tervezéstől a kiépítésen át a mérésekig áll rendelkezésére.
A kiépített hálózatok önmagukban nem képesek működni (passzív elemek), ezért használunk a strukturált hálózatoknál különböző „aktív” berendezéseket ROUTER, SWITCH, MÉDIAKONVERTER.

A strukturált hálózatokhoz az alábbi gyártmányokat ajánljuk:

CISCO, 3COM, ALLIED TELESIS.

Kapcsolat

Mobil:+36-30-8581868
Fax:+36-82-415170
Skype:tamabt